Μετάβαση στο περιεχόμενο
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΧΚτοπο

  • Η τεχνική εταιρεία ΧΚτοπο του Τοπογράφου Μηχανικού Κωνσταντίνου Χατζούδη, ιδρύθηκε το 2006 και παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε τεχνικούς και κατασκευαστικούς τομείς, με εξειδίκευση στις εφαρμογές της τοπογραφίας, χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά μέσα για την περάτωση κάθε είδους εργασίας με την μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια. Στηριζόμενοι στην γνώση και την αποκτηθείσα πολυετή εμπειρία, παρέχουμε λύσεις σε τεχνικά ζητήματα μεγάλου εύρους.
GreekRealtor

  • Οι δραστηριότητες της εταιρείας διευρύνθηκαν με την παροχή υπηρεσιών σε θέματα Real Estate με την επωνυμία GreekRealtor. Η GreekRealtor αναλαμβάνει πλήρως το ακίνητο σας στους τομείς της Αγοραπωλησίας, της Μίσθωσης, της Διαχείρισης και της Εκτίμησης, έχοντας ως εφόδια την επιστημονική γνώση του μηχανικού και του εκτιμητή ακινήτων.
Λογισμικά

  • Μέσα από την εμπειρία τόσων ετών και την χρήση πλήθους λογισμικών για το πέρας των διάφορων εργασιών, αποφασίστηκε η διάθεση λογισμικών για μηχανικούς, με γνώμονα την λειτουργικότητα, την ευχρηστία και το κόστος.
Ομάδα

Η εταιρεία διαθέτει ομάδα μηχανικών, ωστόσο η συνεργασία επεκτείνεται με μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων (Τοπογράφους, Πολιτικούς, Αρχιτέκτονες, Μηχανολόγους, Ηλεκτρολόγους), αλλά και με νομικούς συμβούλους (Συμβολαιογράφους, Δικηγόρους) ώστε να διεκπεραιώνεται κάθε υπόθεση με αξιοπιστία και ορθότητα. Στο ίδιο πνεύμα, ακολουθεί και το σκέλος του Real Estate με συνεργαζόμενους μηχανικούς και μεσίτες αστικών συμβάσεων στους Νομούς Μεσσηνίας, Αρκαδίας και Λακωνίας.
Ενέργειες

Η ομάδα της XKτοπο αναλαμβάνει τις κάθε είδους εργασίες που θα τις ανατεθούν
  • Αποτυπώνει τα ακίνητα σας (οικόπεδα, αγροτεμάχια, κτίρια) με τα πιό σύγχρονα επιστημονικά εργαλεία ακριβείας
  • Μελετά ορθά και με συνέπεια, σύμφωνα με τους κανονισμούς, την κάθε περίπτωση που τις ανατίθεται
  • Σχεδιάζει, χρησιμοποιώντας σύγχρονους υπολογιστές και σχεδιαστικά λογισμικά, από τα πιό απλά διαγράμματα (2D) έως τα πιό σύνθετα (3D)
  • Κατασκευάζει και επιβλέπει τις διάφορες κατασκευές που αναλαμβάνει
Σκοπός

Η δημιουργία μίας αξιόπιστης αμφίδρομης σχέσης, μεταξύ της εταιρείας και των πελατών της, στηριζόμενη στην ορθή τελική απόδοση των εργασιών χωρίς προκύπτοντα μελλονικά προβλήματα.
Powered by XKtopo
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Διεύθυνση: Αριστοδήμου 135, Καλαμάτα
TK: 24100
Τηλ: +30 27210 80370
Κιν: +30 697 1 654 564
Email: info@xktopo.gr
Privacy Policy
Επιστροφή στο περιεχόμενο